O abordare Diferita

Empatia ne diferențiază de alți fotografi. Ziua nunții voastre va fi o călătorie nebună și emoționantă și vrem să surprindem totul pentru voi. Toate momentele din ziua voastra speciala conteaza. Lucrurile care se intampla cu adevarat - emoția, nerabdare, entuziasmul, tot ce ati planificat, dar si momentele spontane.

Acoperirea foto nelimitată în ziua nunții este standard. Vom fi acolo cât de devreme aveți nevoie și vom fi acolo pentru a surprinde ultima persoană târâtă de pe ringul de dans. Atât de multe dintre lucrurile bune se întâmplă în afara cronologiei actuale a nunții.

Nu iti cerem sa joci un rol, sa te transformi într-un personaj studiat, crispat sau perfect . Nu te vom agasa cu nenumărate cadre ale aplicarii rujului sau ale zambetului forțat. Suntem alături de voi și invitatii vostri. Oameni reali, cu emotii spontane! Aceste imagini vă vor mișca și vă vor bucura în continuare peste 50 de ani. Aceasta este valoarea reală a unei fotografii de nuntă grozave și empatice.

Doriți să adăugați un film frumos de nuntă pentru a vă completa fotografia? Albume? Fotografi suplimentari? Va stăm la dispoziție pentru a face un plan care sa acopere cat mai bine nevoile și dorințele voastre.

Solicitați informații suplimentare, inclusiv pachete și prețuri. Oricare ar fi planurile voastre și oriunde v-ați căsători – vom fi acolo.