Nunta

Bun venit la pagina dedicata fotografiei de nunta!

Fotografie de nuntă – sau altfel spus: Momentele magice, emoțiile pure și detalii prețioase captate pentru eternitate. Parcă ieri ați trăit cele mai emoționante momente din viața voastră de cuplu. Ați spus ”DA” și totodată ați început călătoria în viața vostră de cuplu. Misiunea mea este să captez fotografiile care să povestească și pe care să le revedeți cu mare drag de fiecare dată când simțiți nevoia să vă reamintiți de voi. Iubirea este mai presus de orice. Am învățat de-a lungul timpul că fotograful de nuntă este ”naratorul” care povestește o nuntă în fotografii . Practic un povestitor a cărui peniță este aparatul foto. Este fascinant acest lucru, să reușești să fi acolo în mijlocul oamenilor ce serbează iubirea. Mai mult decât atât, să fi acea persoană care captează emoția și o transpune în imagini.

Va multumim! Datorita voua am reusit sa surprindem toate clipele frumoase ale evenimentului nostru! O interactiune plina de profesionalism si promptitudine, cu fotograf si videograf care ne-au facut sa ne simtim in largul nostru! Recomand si photobooth-ul, care a fost o atractie pentru invitati, acestia dorind sa imortalizeze momentele alaturi de noi.
Alexandru Vîrban
5/5
Recomandam cu toata increderea! Intreaga echipa a dat dovada de profesionalism pe toata durata evenimentului. Foarte organizati si atenti. Datorita lor avem amintiri surprinse cu toate momentele frumoase din ziua evenimentului. Va multumim!
Magureanu Alexandra
5/5
Recomand cu caldura! Sunt profesionisti!!! Oameni de cuvant, seriosi, care stiu sa surprinda cele mai frumoase momente! Va multumesc enorm pentru ca mi-ati facut o nunta de neuitat.
Lorena Andreea
5/5
Pozele oferite sunt magice, de coperta toate. Multumim mult. Abia asteptam sa le vedem pe toate impreuna ruland si la botez. Sunteti foarte tari!
Andreea G
5/5